Prateći trendove u posljednjih 6 mjeseci i provodeći istraživanje „na terenu“,  u Omicronu smo uvidjeli  potrebu za edukacijom klijenata.

Bolest je nešto što se ne može zaustaviti i važno je čuvati zdravlje. Kako čuvamo zdravlje tijela, važno je čuvati i zdravlje osobnih financija.

Ukoliko Vam okolnosti ne dozvoljavaju da kreditne obveze podmirujete na vrijeme važno je znati nekoliko činjenica, a Omicron vas savjetuje:

Kontaktirajte vjerovnika ODMAH – nemojte čekati! Nemojte dopustiti da se dogodi kašnjenje od 2 i više mjeseci. Dugovanja se počnu gomilati, upadate u zamku nemogućnosti otplate i kreće domino efekt – malo pomalo jedna rata kašnjenja pretvara se u otkaz kredita, kartice, minusa, a to ne želite.

Moratorij je opcija kojom se odgađa otplata kreditnih obveza na određeni rok i time olakšava svima koji su se našli u nezavidnoj situaciji nemogućnosti otplate kredita.

Kad nastupi ovrha, također treba reagirati. Otvorite zaštićeni račun, informirajte se u FINA-i kome dugujete, nazovite vjerovnike i pokušajte saznati iznose dugovanja.

 

Ako vam je potrebna pomoć, za dodatna pitanja kontaktirajte Omicron, svaki upit je dobrodošao!

mob 1: 098/267-696

mob 2: 098/428-001

Kreditni centar Omicron