Ovaj tekst posvetili smo vama koji želite kontaktirati Omicron, ali niste sasvim sigurni čime se bavimo – želimo se predstaviti i objasniti nešto više o nama.

Tko je i zašto birati Omicron?

Poduzeće Omicron d.o.o., posluje od 2008. godine. Od 2013. godine naša primarna djelatnost je kreditno posredovanje. U posljednjih devet godina, primili smo preko 100.000 vaših poziva, s raznim upitima, željama i potrebama. Svaki u Omikronu se zaprima maksimalno profesionalno i trudimo se odgovoriti na vaša pitanja te pomoći svakom klijentu – ako ne realizacijom kredita, bar dobronamjernim savjetom. Realizirali smo kredite za preko 8.000 klijenata, a što se tiče stope realiziranih predmeta, ona je iznadprosječna – više od 90-postotna!

Tko su kreditni posrednici?

Kreditni posrednici, pa tako i Omicron, ne plasiraju kredite i nisu ovlašteni kreditirati (biti vjerovnici) klijente (nositelje kredita). U Omicronu zaprimamo vaše upite te pokušavamo biti “servis“ koji će Vam znanjem uvjeta na tržištu kredita i pristupačnošću, ponuditi optimum za Vašu situaciju. Ponekad tražite samo povoljnije kamatne stope, nekad nas zovete za brze kredite ili brze zajmove, refinanciranja i reprograme, a ponekad samo trebate savjet.

Ima situacija gdje zajedničkim snagama pokušavamo otpetljati tko je vaš vjerovnik, ovrhovoditelj ili kreditor. Poslovanje kreditnih posrednika, ima drugačiji opis obveza od kreditnog referenta u bankarskoj instituciji. Ima predmeta za koje su u Omicronu uloženi sati i sati kako bismo ih kvalitetno obradili. Iako je ljudski faktor u digitalnoj transformaciji sve manje zastupljen, kod nas je još uvijek najvažniji. Omikron ne odgovara automatizmom, ne smatramo da ste isti kao i svaki klijent. Posvećujemo pažnju otkrivanja individualnog financijskog stanja klijenta. U Omikronu rade djelatnici kojima je važno saslušati klijenta, bez osjećaja neugode kad priča o vlastitim financijama (a svi znamo koliko to može biti osjetljiva tema).

Tko su naši klijenti?

Imamo veliku bazu klijenata. Različite dobi, radnih mjesta i primanja. Postoje klijenti koji su bili toliko zadovoljni našom uslugom, da više ne kontaktiraju matičnu banku, već komuniciraju isključivo s nama. Jer to je privilegija korištenja naše usluge – praćenje klijenta tokom čitavog razdoblja otplate kredita.

Stoga vas pozivamo da postanete naš klijent, koji će koristiti tu privilegiju neograničeno!

 

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

Dobrodošli po savjet i financijsku podršku!

mob 1: 098/267-696

mob 2: 098/482-001

Kreditni centar Omicron