NAJPOVOLJNIJE KAMATNE STOPE I KREDITI NA OSTATAK PRIMANJA?

Omicron kontinuirano prati novosti na tržištu, stoga Vas obavještavamo, da su u ponudi i krediti na ostatak primanja – čak do 70% primanja! I TO JE OSTVARIVO!

Mogu li klijenti dobiti kredit na ostatak primanja po najpovoljnijoj kamatnoj stopi?

To je svakako moguće! Kreditni centar Omicron za Vas je pripremio posebne modele nenamjenskih gotovinskih kredita s kamatnom stopom već od 4,50%, a EKS-om od 4,59%!

Dok klasični modeli nenamjenskih kredita imaju kamatne stope između 6,00% i 8,00%, a EKS čak do 8,92%, ovo je posebno povoljna ponuda!

Kako do kredita?

Najvažniji korak je kontaktirati nas u Omicron . Kako bi saznali Vašu financijsku situaciju, naši stručnjaci  u Omicronu će Vam postaviti nekoliko ključnih pitanja i pomoću tih informacija će procijeniti prema kojem modelu kredita Vam mogu ponuditi najpovoljnije uvjete! Naš tim  u Omicronu  je kvalificiran da pomogne svakom klijentu.

Koliki dio plaće mi može biti zauzet?

Prema novim modelima kredita moguće je zaduženje do 70% osobnog dohotka, a točan izračun i ponudu možete dobiti u kreditnom centru Omicron.

Mogu li dobiti kredit na ostatak primanja ako imam ovrhu / blokadu?

Model kredita na ostatak primanja je formiran za one klijente koji imaju postojeće obveze i uredno ih podmiruju.

Za ovršene klijente postoje drugačiji modeli kredita, kojima će se zatvoriti sve neuredne obveze i uvesti u urednu otplatu. Uvjeti kreditiranja takvih klijenata su individualni, ali obavezno se traži da klijent radi minimalno 12 mjeseci na neodređeno.

Kakvu ponudu mogu očekivati?

Klijenti sami odlučuju o svom zaduženju i ponudi koju će odabrati. Važno je informirati se, a mi u Omicronu  smo ovdje da Vas informiramo o svemu što Vas zanima: od iznosa, roka, valute, nominalne i efektivne kamatne stope i rizika.  U Omicronu  nam je važno da Vas upoznamo sa svim elementima koji čine kredit!

Koliko se čeka na kredite?

Često rok obrade i odluke o kreditu ovisi o samom klijentu. Ukoliko ste suglasni i odaberete Omicron  kao svog kreditnog posrednika, naš dio posla ćemo odraditi u najkraćem mogućem roku. Važno je da se sva tražena dokumentacija prikupi brzo, tako da ćete si morati dati malo truda oko prikupljanja dokumentacije za kredit.

 

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

mob 1: 098/267-696

mob 2: 098/482-001

Kreditni centar Omicron