ONLINE NEBANKOVNE POZAJMICE

Trebate instant novac, brzi zajam na 2 – 3 mjeseca otplate??

Sigurno ste pretražujući kredit putem weba, naišli na bombastične naslove: „Brze pozajmice isplata odmah“ ili „Krediti do 10.000 kn, isplata u 5 minuta“ ili „Brze pozajmice: prijava za 5, isplata za 15 minuta“ i slično.

Što se zapravo krije iza najjednostavnijeg i najbržeg načina dobivanja novca?

PROBLEM BROJ 1: Traži se na uvid osobna iskaznica i kartica tekućeg računa!

– Jesu li Vaši osobni podatci zaštićeni (Internet je pogodno mjesto za manipulacije)?

– Tko sve ima pristup Vašim osobnim podacima?

– Jeste li upravo dobrovoljno dozvolili zlouporabu Vašeg povjerenje i osobnih podataka?

PROBLEM BROJ 2: Osiguranje otplate

– Najčešće ukoliko klijent ne pristaje na osiguranje otplate u vidu police, traže se jamci

– Dakle, klijent je prisiljen uključiti osiguranje otplate pozajmice koje poskupljuje mjesečni anuitet

PROBLEM BROJ 3: Što ako ne mogu platiti pozajmicu?

– Klijenti mogu plaćati „prolongat“ kako bi izbjegli uplatu punog anuiteta ili glavnice

– U slučaju takvih uplata, nepromijenjena je glavnica, a ukupan trošak pozajmice može porasti i za 100% od glavnice kredita

– Ovršit će Vam račun i prisilno naplaćivati rate

Je li online pozajmica stvarno najjeftiniji način posuđivanja novca?

Složit ćemo se da su takvi zajmovi najbrži način financijske injekcije. No samo i isključivo ako ste 100% sigurni da ćete sljedeći mjesec moći podmiriti anuitet ili čitav iznos posuđenog. U slučaju da u to niste sigurni, bolje je da se raspitate kod ovlaštenih kreditnih posrednika za savjet, mi ćemo vam znati odgovoriti na sva pitanja bez obzira kakva je vaša trenutna situacija. Po konačnom zbroju svih troškova koje je obračunala online kuća za zajmove, često dolazimo do nezadovoljnih i razočaranih klijenata koji su zbog nedovoljno informacija došli u financijski problem i javljaju se nama da im pomognemo i pronađeno rješenje. Bankovni kredit je uređen i pod zakonskom je regulativom Hrvatske narodne banke, te je najsigurniji oblik zaduženja! Svaki je trošak transparentan i dostupne su opće informacije prije sklapanja kredita kako biste imali što kvalitetniji uvid u ponudu na tržištu.  

Takve su financijske institucije najčešće nebankovnog karaktera, sa sjedištem i odobrenjem za rad u nekoj od zemalja Europske Unije. Kako je sad to slobodno tržište, te institucije nisu pod direktnom ingerencijom Hrvatske narodne banke i ne mogu ih sankcionirati. 

Nemojte dopustiti da vam kratkoročna online pozajmica stvori dugoročni problem!

Primjer online pozajmljivača: Ferratum bank, Credit point one, Cash expert, Digital rapsody, Brzi zajam, Lider press, Net Info, Zajam.hr, VTO marker, Deltakont

Za detaljnije upite i objašnjenja, kreditni centar Omicron je na raspolaganju. Stručnjaci iz Omicrona rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja!

mob 1: 098/267-696 

mob 2: 098/482-001