U današnje vrijeme teško je voditi lagodan život bez oslanjanja na kredite. S obzirom da cijene potrepština i raznih drugih troškova idu gore, a plaće u velikoj mjeri stagniraju, ljudi su primorani potražiti pomoć u vidu kredita. Krediti predstavljaju praktičan alat za dolaženje do potrebne sume novaca, ali isto tako zahtijevaju određenu odgovornost tj. urednu otplatu kredita. Ukoliko se nađete u nepovoljnoj životnoj situaciji, upadnete u dugove zbog iznenadnih troškova ili nemogućnosti uredne otplate kredita, sigurno želite naći način da se što prije vratite u povoljnu financijsku situaciju. Banke mogu blokirati građane zbog neuredne otplate kredita, kreditnih kartica, minusa po tekućem računu, a osim banke do blokade može doći zbog neplaćenih računa ili zbog prodaje dugovanja agenciji za naplatu potraživanja.

Sve to može rezultirati stresom i mislite da se nalazite u bezizlaznoj situaciji, ali mi vam možemo pomoći – JAVITE SE U OMICRON!

Kako do kredita ako sam pod ovrhom?

Građani koji su prezaduženi, imaju poteškoća sa izvršavanjem financijskih obveza, žele objediniti svoja zaduženja i staviti svoje financije pod kontrolu mogu tražiti nenamjenski kredit do 30.000 eura i rokom otplate do 12 godina.

Ako ukupne obveze premašuju navedeni iznos, za veće iznose možete tražiti i nenamjenski kredit kojem je obavezni instrument osiguranja nekretnina i maksimalan rok otplate 20 godina.

Klijenti pod aktivnom ovrhom ili blokadom potencijalno su u rizičnijoj skupini, nego što su to klijenti koji uredno podmiruju sve svoje obveze. Stoga i banke imaju zahtjeve kojima klijenti moraju odgovarati:

 

Proces dobivanja kredita za neuredne klijente je nešto kompliciraniji od dobivanja kredita za uredne klijente jer je potrebno prikupiti više dokumentacije i razno razne potvrde, no zato je tu Omikron.

U Omikronu razmatramo vaše želje i potrebe, pružamo uslugu savjetovanja, vodimo Vas kroz proces dobivanja kredita i činimo taj proces jednostavnijim –  obratite nam se s povjerenjem putem online obrasca ili nas nazovite!

Za sva potencijalna pitanja, u OMICRONU smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.