KREDITI ZA ZAPOSLENE NA ODREĐENO

 

Poslodavci iz godine u godinu sve više  prakticiraju ugovore na određeno. O tome  nam govori podatak iz 2021. godine u kojoj je preko 300 tisuća radno sposobnih osoba bilo zaposleno na određeno.

Postoje banke koje kreditiraju  zaposlene  na određeno vrijeme.   Glavni uvjeti koji moraju biti zadovoljeni prije podnošenja zahtjeva za nenamjenski kredit su: radni odnos kod trenutnog poslodavca najmanje 6 ili 12 mjeseci bez prekida, podnositelj mora imati navršenih 18 godina, ne smije imati u povijesti HROKA-a  neurednosti , odnosno,  mora imati uredno podmirene sve bankovne  obveze.

 

Ulazak Republike Hrvatske u euro zonu,  predstavlja novu valutu, a to znači da će  svi budući krediti biti  isplaćeni samo u eurima.

Odobreni krediti za zaposlene na određeni radni odnos biti će isplaćeni u eurima uz određenu kamatnu stopu ( ovisi kakva je ugovorena- fiksna ili promjenjiva) te otplata takvog kredita biti će u mjesečnim anuitetima. Rok otplate kredita u velikoj većini slučaja uvjetovan je prema trajanju ugovora o radu, a to znači da rok otplate kredita ne smije biti duži od trajanja ugovora o radu.

Sve više građana se  nađe u teškoj financijskoj situaciji, bankovnim neurednostima te često i blokiranim računima. Nažalost,  banke nisu u mogućnosti financirati blokirane i neuredne  klijente koji imaju ugovor na određeno jer ih smatraju prevelikim rizikom .

 

Razmatramo vaše želje i potrebe, također pružamo i uslugu individualnog savjetovanja, vodimo Vas kroz proces predaje kreditnog zahtjeva i činimo taj proces jednostavnijim – obratite nam se s povjerenjem putem online obrasca ili nas nazovite!

https://brzi-kredit.info/upitnik/

 

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

Dobrodošli po savjet i financijsku podršku!

Mob 1: 098/482 001

mob 2: 098/267-696