Gotovinski kredit

Gotovinski kredit je vrsta nenamjenskog novčanog iznosa koji se odobrava bez pravdanja namjene sredstava. Najčešće se odobrava uz osnovne instrumente osiguranja kao što su izjava o zapljeni primanja i zadužnica dužnika s rokom otplate između 1 i 12 godina.

Instrumenti osiguranja koje vjerovnik (banka) može uvjetovati su polica osiguranja (životno ili riziko), dodatna osoba u kreditu (jamac / sudužnik), zalog pokretnine ili nekretnine.

Iznosi nenamjenskih gotovinskih kredita kreću se od 500 – 40.000 EUR (protuvrijednost u kunama od 3.767,25 do 301.380,00 HRK).

PRIMJER IZRAČUNA GOTOVINSKOG KREDITA

Glavnica:

30.000 €
226.035,00 HRK

Rok otplate: 120 mjeseci
Anuitet:  310,77 € 
2.341,50 HRK
Kamatna stopa: 4,49 %
Ukupna kamata: 7.292,40 €
54.944,59 HRK
Naknada: 0 €
0,00 HRK
Polica: 0 €
0,00 HRK

Ponuda se kreira temeljem dokumentacije i fiksnog tečaja konverzije 
7,53450 kn za 1 €.

  UPITNIK ZA IZRAČUN KREDITNE SPOSOBNOSTI

  Ime i prezime*

  Email

  Adresa*

  Telefon*

  Godina rođenja*

  Matična banka*

  Status zaposlenja

  ZaposlenUmirovljenik

  Vrsta mirovine:*

  Poduzeće u kojem radite*

  Radni staž u poduzeću*

  DOR lista (bankovne neurednosti unatrag 3 godine)*

  DaNe

  Prosjek zadnja 3 neto primanja*

  Mjesečni anuiteti kredita

  Dodaci na primanja

  DaNe

  Dodatne informacije:

  * polja označena zvijezdicom obavezno popuniti

  IZJAVA O KORIŠTENJU PODATAKA IZ OBRASCA

  Izjavljujem da sam Omicronu d.o.o. dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke navedene u ovom upitniku te dajem privolu da se svi moji osobni podaci koje sam stavio/la Omicronu d.o.o. na raspolaganje mogu dalje obrađivati te me Omicron d.o.o. ima pravo kontaktirati putem telefona ili elektronske pošte. (Napomena: Prihvaćanje ove točke je obavezno za slanje Vaših podataka putem obrasca!)

  Dajem suglasnost da Omicron d.o.o. moje navedene podatke može koristiti i obrađivati u svojim poslovnim evidencijama i to u svrhu unapređenja kvalitete poslovnog odnosa i marketinga te da me mogu pisanim, telefonskim ili putem elektronske pošte obavještavati o pogodnostima i novostima o svojoj ponudi i dostavljati mi ponude o financijskim i s njima povezanim uslugama. Poznato mi je da imam pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na ispravak netočnih, neažuriranih ili nepotpunih podataka, kao i pravo i obvezu ispraviti podatke koji su se promijenili, te da imam pravo u bilo kojem trenutku uskratiti pravo korištenja svojih podataka.

  UPIŠITE IME I BROJ TELEFONA I JAVIT ĆEMO VAM SE USKORO