O NAMA

098 482 001

Kreditni centar Omicron je kreditni posrednik kojem je Ministarstvo financija odobrilo posredovanje u potrošačkom kreditiranju. 

Poveznica smo između klijenata i banaka, a iza nas je velik broj zadovoljnih klijenata, predmeta koje smo uspješno odradili i uspješna suradnja s bankovnim kreditnim institucijama. Poslujemo sa poslovnicama banaka diljem cijele Republike Hrvatske tako da je realizacija kredita u potpunosti prilagođena klijentu.

Naša prednost je što u svakom trenutku imamo ažurirane uvjete banaka (koji su podložni kontinuiranim promjenama), a znanjem i iskustvom pomažemo svim profilima klijenata.

Kultura kreditnih posrednika još uvijek nije sasvim jasna potrošačima, ali napredujemo svakim danom i trudimo se predstaviti tržištu. Praksa kreditnog posredovanja u inozemstvu je vrlo popularna. Klijentima često nedostaje vremena i znanja da dobiju najpovoljniji kredit na tržištu. Svaki je predmet za nas individualan i pristupamo mu prilagođeno. Posebnu pažnju obraćamo cjelokupnoj financijskoj situaciji svakog klijenta ponaosob. Dakle, jednak nam je izazov obrada kreditnog zahtjeva za klijenta s povoljnom i manje povoljnom financijskom situacijom.

Nudimo izračun i pomoć te posredovanje kod realizacije svih vrsta kredita: 

  • brzi krediti
  • krediti za umirovljenike
  • nenamjenski krediti do 40.000 EUR
  • krediti za zaposlene na određeno
  • krediti za refinanciranje

90-postotna uspješnost u rješavanju kredita
preporuka je da nam se obratite s povjerenjem!

UPIŠITE BROJ TELEFONA I JAVIT ĆEMO VAM SE USKORO​