JESU LI VAŠE FINANCIJE SPREMNE ZA ULAZAK U EURO?

Uvođenje nove valute u državu je dugotrajan proces koji se trenutno događa u Republici Hrvatskoj. Trenutno smo u zadnjoj fazi uvađanja eura. Od 1. siječnja 2023. u Republici Hrvatskoj službena valuta će biti euro.

Svi bankovni proizvodi pretvorit će se iz hrvatske kune u valutu euro, to znači da svi krediti koji su u kunama pretvorit će se u valutu euro.  Svoje mjesečne obveze prema bankama uplaćivati ćemo u eurima.

Kada se spomenu bankovni proizvodi, točnije sama riječ „ kredit” ljudi imaju veliki strah prema visokim kamatama, nemogućnostima plaćanja svojih obveza i preskupim životnim troškovima, stoga je pravo vrijeme da osigurate svoje financije.

Što znači refinanciranje kredita ??

Refinanciranje postojećeg kredita novim kreditom znači da trenutni kredit koji imate ugovoren u određenoj banci refinancirate novim povoljnijim kreditom, odnosno sa nižom i fiksnom kamatnom stopom te tako uštedite na samoj kamati.

Da li blokirani građani  mogu refinancirati svoje kredite, odnosno mogu li oni ugovoriti kredit?

Da, to je moguće !
Objašnjenje:  svaka situacija klijenta je individualna, ali postoje modeli kredita za blokirane. Također postoje određeni uvjeti koji moraju biti zadovoljeni.

Da li je bolje ugovoriti kredit sa fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom?

Smatramo da je svakako  bolje ugovoriti kredit sa fiksnom kamatnom stopom jer kamata ostaje fiksna tokom cijele otplate kredita, dok  se promjenjiva kamatna stopa mijenja tokom otplate kredita.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi kredita ili samo trebate kreditno savjetovanje javite se  kreditnim konzultantima u Omicronu.

Razmatramo vaše želje i potrebe, također pružamo i uslugu individualnog savjetovanja, vodimo Vas kroz proces predaje kreditnog zahtjeva i činimo taj proces jednostavnijim – obratite nam se s povjerenjem putem online obrasca ili nas nazovite!

https://brzi-kredit.info/upitnik/

 

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

Dobrodošli po savjet i financijsku podršku!

Mob : 098/482 001
098/267 696
095/482 0000

Kreditni centar Omicron