MALI KREDITNI POJMOVNIK- JOPPD OBRAZAC

Prije samog odobrenja kredita mora se izračunati kreditna sposobnost klijenta. Kreditna sposobnost je pokazatelj koliko klijent obzirom na primanja  može ići u ratu kredita te  koji može maksimalan iznos kredita ugovoriti u skladu sa uvjetima određene banke. Prije samog ugovaranja pojedinosti kredita, banke zahtijevaju određenu dokumentaciju kojom se potkrepljuje kreditna sposobnost. Dokumenti koje banka najčešće zahtjeva su 3 zadnje platne liste i potvrda poslodavca, ali naravno nisu to jedini dokumenti koje banke zahtijevaju. Svaka banka ima svoje uvjete i svoju politiku poslovanja te prema tome traže određene dokumente koji su njima potrebni.

Pojedine banke u svrhu odobrenja kredita zahtijevaju JOPPD  obrazac.

JOPPDJedinstveni Obrazac Poreza, Prireza i Doprinosa

Gdje podignuti JOPPD obrazac? (Postupak)

Ukoliko imate korisničko ime i zaporku možete se prijaviti na E-građane.
Postupak: Prijava-> katalog usluga-> rad-moj račun REGOS->osiguranici->elektronički dokumenti iz Registra za osiguranike-> na sljedećem zaslonu klinike „Prijava“->upit za elektronički dokument->popunite prazna polja svojim podacima koje vas traži-> „Tip dokumenta:“ odaberite JOPPD obrazac i na dnu kliknite na zaprimi.

Jedinstveni obrazac poreza, prireza i doprinosa sadrži osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa i OIB klijenta odnosno potencijalnog korisnika kredita. Ovaj obrazac ne sadrži primitke po osnovi darovanja fizičkim osobama za zdravstvene potrebe, nasljedstva i darove, primitke ostvarene na nagradnim natječajima i pomorski dodatak.

Razmatramo vaše želje i potrebe, također pružamo i uslugu individualnog savjetovanja, vodimo Vas kroz proces predaje kreditnog zahtjeva i činimo taj proces jednostavnijim – obratite nam se s povjerenjem putem online obrasca ili nas nazovite!

https://brzi-kredit.info/upitnik/

 

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

Dobrodošli po savjet i financijsku podršku!

Mob 1: 098/482 001

mob 2: 098/267-696