PONUDA KREDITA ZA OVRŠENE

Sve više ljudi se nalazi u teškoj financijskoj situaciji i sa blokiranim računima. U takvoj situaciji najbolje je otvoriti zaštićeni račun. Ukoliko imate blokiran račun, postoji mogućnost zatvaranja blokade bankovnim kreditom.

 

Što je zaštićeni račun?

Zaštićeni račun je račun u banci na koji se uplaćuju novčana sredstva koja su izuzeta od ovrhe. Neslužbeni zaštićeni račun naziva se  „račun 35“ jer početne brojke tog računa počinju sa brojem 35.

 

Zašto je potrebno otvoriti zaštićeni račun?

Ako ste pod ovrhom tada sva novčana sredstva koja stignu na tekući račun se automatski uzimaju za naplatu ovrhe te je u toj situaciji najbolje rješenje otvaranje zaštićenog računa na koji sjedaju novčana sredstva koja su izuzeta od ovrha. Sa novcem na zaštićenom računu možete raspolagati normalno bez ograničenja, a otvaranje, vođenje i zatvaranje zaštićenog računa je besplatno odnosno banke ne naplaćuju naknadu.

 

Kako otvoriti zaštićeni račun?

Kada Fina zaprimi rješenje o ovrsi tada je najbolje otvoriti zaštićeni račun. Postupak otvaranja zaštićenog računa je jednostavan i brz. Potrebno je doći u najbližu poslovnicu Fine te ispuniti zahtjev za zaštićeni račun koji se otvara u banci u kojoj imate tekući račun. Fina obavještava vašu banku da otvori poseban zaštićeni račun na koji će dolaziti novčana primanja izuzeta od ovrhe. Svoj novootvoreni zaštićeni račun potrebno je prijaviti svojem poslodavcu kako bi se vaša plaća i sva redovna primanja koja su zakonom izuzeta od ovrha uplaćivala na zaštićeni račun.

 

 

 

PONUDA:

GLAVNICA KREDITA– 30.000,00 €

KTA– 4,70 % FIKSNO

NA 12 GODINA (144 MJESECI)

 

 

 

https://brzi-kredit.info/gotovinski-kredit/

 

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

Dobrodošli po savjet i financijsku podršku!

mob 1: 098/267-696

mob 2: 098/482-001

Kreditni centar Omicron