Činjenica je da su krediti ranijih  godina bili znatno skuplji nego što su danas te se  zaista isplati refinancirati postojeće kredite  te time  smanjiti rate ili ostaviti ratu, a smanjiti rok otplate, a sve to uz manju kamatnu stopu.

Refinanciranje kredita je  situacija u kojoj klijent traži od banke da mu postojeći kredit  u otplati zamijeni novim  kreditom u istoj ili u drugoj banci. Svrha refinanciranja kredita  je zamjena starog kredita s nepovoljnijim uvjetima sa  novim kreditom koji ima  povoljnije uvijete. Najčešće je to niža kamatna stopa.

Često se klijenti odlučuju  refinancirati kredit kako bi više manjih  kredita refinancirali u jedan kredit i time smanjili kreditno opterećenje u ratama na mjesečnoj bazi i rasteretili osobna primanja sa manjom ratom kredita. Tim postupkom klijent dolazi  do lakše kontrole financija.

Obzirom da su zaduženja  po tekućem računu i  po kreditnim karticama  zapravo  najskuplji krediti koji postoje na tržištu, najbolja odluka je iste refinancirati u jedan kredit , te je to svakako najbolja odluka jer će se otplatiti po povoljnijoj kamatnoj stopi.

Reprogramiranje kredita znači mijenjanje ugovorenih rokova i načina otplate postojećih kredita. Kod reprogramiranja kredita  se najčešće mijenjaju rokovi otplate i kamatna stopa kredita.

U slučaju gdje je ukupno zaduženje u odnosu na primanja  toliko veliko da refinanciranje nije moguće  , preostaje jedino  postupno smanjivati dug i izbjegavati nove troškove . Naši kreditni savjetnici u Omikronu  preporučuju  ukidanje svih kreditnih kartica  jer  će se tako  uštedjeti na godišnjim članarinama i izbjegavaju se plaćanja visokih kamatnih stopa,  a da ne govorimo o uštedi koju ćemo realizirati tako što ćemo  prisilno i nužno  odolijevati iskušenjima kupnje stvari koje nam nisu neophodne.

Dobro financijskom  analizom sve je moguće.

Naši financijski savjetnici  u Kreditnom centru Omicron dostupni su vam za sva vaša pitanja u vezi vaših financija ili kreditiranja.

Ne očajavajte, ako ste imali ili imate neku vrstu neurednosti ili blokadu, postoje i neki drugi modeli kredita prema kojima je moguće financiranje. Slobodno se javite!

https://brzi-kredit.info/gotovinski-kredit/

Za sva potencijalna pitanja, u Omicronu smo uvijek dostupni i odgovaramo na njih maksimalno odgovorno i stručno.

Dobrodošli po savjet i financijsku podršku!

mob 1: 098/267-696

mob 2: 098/482-001

Kreditni centar Omicron